Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Μόνιμος, μόνιμος εκπαιδευτικός, Κ......λε είσαι ο ένας και μοναδικός!!!

Από ανταλλαγή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ... :) ΤΟ γέλιο ... παιδιά ... ε ρε γλέντια !!!
Μετά τον Αλέφαντο, έχουμε διάδοχο τον Κ......λο :) !!!
Ξεκινάμε...

Από: Dimosthenis Kokkalidis
Θέμα: Έλα expert ...
Για κοίτα λίγο το συννημένο αρχείο ... λέω να το παραγγείλω από το e-shop! Ποια η γνώμη σου; SAMSUNG HT-XA100T 5.1 HOME THEATER.doc 45 K


Απάντηση
dimkourk
ΟΧΙ!!! ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ UPSCALE ΜΕΧΡΙ 1080i ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕΧΡΙ 1080P! ΕΚΤΩΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ MEDIA PLAYER ΜΕ 100 ΕΥΡΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΘΙΝΟ, ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΓΙΑ ΗΧΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...


Απάντηση
Dimosthenis Kokkalidis
Αντί να μιλάς σαν αγροίκος και κάφρος, μπορείς να αντιπαραθέσεις επιχειρήματα που έχουν νόημα! Έτσι μιλάς και στα παιδιά στο σχολείο! Ωραίος εκπαιδευτικός είσαι!
Τι σημαίνει ρε παλιοχαρακτήρα 1080p? Για εξήγησε και σε μας, που τολμήσαμε να σε ρωτήσουμε ω μέγιστε παιδευτή ανθρώπινων ψυχών!
Πρότεινε τουλάχιστον εσύ ένα μοντέλο που κυκλοφορεί στην αγορά, είτε πρόκειται για Home Theater είτε για Media Center, που αξίζει και μπορεί να το αγοράσει κάποιος!
Αλλιώς σώπαινε!
Αυτά και πρόσεχε γιατί την άλλη φορά θα πέσω στο επιπεδό σου!

Υ.Γ. Όσο για το φθηνό, γράφεται με ήτα και αν είχες ιδέα τι μοντέλα κυκλοφορούν, θα ήξερες ότι είναι από τις καλές τιμές!


Απάντηση
dimkourk
ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!! ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ MEDIA PLAYER. ΜΑΚΑΡΙ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ DVD ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝ ΘΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ DVD PLAYER ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ BLUE RAY DVD Ή ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ DVD PLAYER ΜΕ UPSCALING ΣΤΑ 1080P(AN KAI ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ).
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Τώρα τι περιμένει να του απαντήσω δηλαδή;
Θα πω μόνο ένα τέλος πάντων!
(Το τέλος με όμικρον :) :) :) !!!! )

Υ.Γ. Αυτός που έχει γκόμενα, γιατί αυτό εννοεί, αγόρασε 40άρα τηλεόραση 1500€... για περισσότερη απόλαυση... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ που λέει και ο μέγιστος κυρ-Νίκος !!!!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ! Η TV ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ 1000 ΕΥΡΩ .
ΘΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΕΦΑΛΑ!ΦΛΩΡΕ!